Prijzen

Prijzen

Prijzen van dakramen zijn niet standaard te noemen. Er bestaan namelijk verschillende soorten dakramen en vaak gaat het om maatwerk. Prijzen verschillen dan ook van 500 euro tot 1.650 euro. Om een goede indicatie te krijgen kunt u het beste een afspraak maken met een dakraam specialist bij u uit de buurt. U kunt hiernaast gemakkelijk een afspraak maken door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Diverse soorten, diverse prijzen

Voor plaatsing van een dakraam is de keuze mogelijk uit diverse soorten speciale dakramen. Hieronder hebben we de meest voorkomende voor u op een rijtje gezet.

  • Tuimelraam. Bij tuimelramen draait het raam om een centrale as waardoor het binnen het kozijn om zijn as draait. Geschikt voor daken met een dakhelling van 15 % tot 90 %.
  • Uitzetraam. Bij uitzetramen draait het hele raam naar buiten waardoor u geheel vrij uitzicht heeft. Alleen toepasbaar bij dakhellingen van ongeveer 15 % tot 55 % en wanneer extra sterke veren worden toegepast ook bij een dakhelling tot 75 %. Vraag hiernaar bij uw specialist!
  • Uitzettuimelraam. Een uitzettuimelraam combineert beide bovenstaande eigenschappen, doordat de tuimeling van het raam plaatsvindt om een as die zich boven het midden bevindt. Het zicht naar buiten is hierdoor ook onbelemmerd.
  • Uitzetschuifraam.

De verschillen tussen deze soorten ramen zitten in het openingssysteem, hoe het raam beweegt en de toepasbaarheid bij een hoge hellingsgraad van het dak. Uw specialist kan u voorzien van deskundig advies voor uw persoonlijke situatie.

Gratis offerte uw dakraam

Via ons landelijk netwerk van specialisten kunnen wij u direct in contact brengen met diverse dakraam specialisten bij u in de buurt. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het contactformulier hiernaast in te vullen en naar ons versturen. U ontvangt dan spoedig meerdere offertes om zo goed te vergelijken welk bedrijf u het beste kan helpen bij het plaatsen van uw dakraam.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Dakraam offerte check